Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia Központ

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.
  Komplex fenntarthatóság mintaprojekt a projekt által keletkezett megtakarítások kimutatása

Részvételi Hozzájárulás 2024.

Nyári, családos, lelkigyakorlatos hetek részvételi hozzájárulási összege 2024. július 1. - augusztus 26. közötti időszakban.

1. Kategória: Evangélikus lelkészek, evangélikus felekezetű egyházi alkalmazottak és családtagjaik kedvezményes hozzájárulási összege:

Felnőttek (14 éves kor felett) részére:105.000 Ft/fő/turnus (7 nap) + IFA (18 év felett 500Ft/fő/nap)

3-13,99 év közötti gyermekeik részére: 52.500,- Ft/fő/turnus.

3 éves kor alatt, ingyenes a részvétel.

A turnus megbontására nincs lehetőség, a bejelentett vagy a turnus közepén megjelenő személyt végig, az egész turnus idejére fizetni szükséges. A hozzájárulás összegek teljes ellátást tartalmaznak (szállás, reggeli, ebéd, vacsora), nem tartalmazzák az idegenforgalmi adó (IFA) összegét.

Ha a szükségesnél nagyobb méretű szoba foglalása esetén, felár kerül felszámításra. (ennek számítása alább olvasható)

A normál étrendtől eltérő étkezést igénylő vendégek részére 1000 Ft/fő/étkezés plusz hozzájárulást számolunk fel, abban az esetben, ha számukra külön szükséges elkészíteni az ételt (vegetáriánus, paleó, stb.). Az eltérő igényű étkezést a foglalásnál szükséges jelezni, valamint érkezés előtt egy héttel a recepcióval egyeztetni.

Egyházi alkalmazottnak számít bármely evangélikus egyházi intézményben munkaviszonyban foglalkoztatott személy, de a kedvezményes kategóriát kizárólag azok vehetik igénybe, akik valamely evangélikus gyülekezetnél legalább 3 éves tagsággal rendelkeznek és fizetik az egyházfenntartói járulékot.

2. Kategória: Egyházi Szolgálattevők

Egyházi szolgálattevőnek számítanak azok a személyek, akik legalább heti rendszerességgel végeznek szolgálatot a gyülekezetben munkaviszonyban, szolgálati jogviszonyban vagy anélkül (térítés nélkül). Ide sorolhatók a hitoktatók, kántorok, egyházfik, vasárnapi szolgálattevők, karvezetők, zenészek, takarítók, pénztárosok, felügyelők, gondnokok, egyéb szolgálattevők. Nem tartoznak a kategóriába pl. azon presbiterek, akik nem vesznek részt heti rendszerességgel gyülekezeti szolgálatban nem tartoznak ebbe a kategóriába a nem evangélikus felekezetű egyházi alkalmazottak. Ebbe a kategóriába tartoznak a zsinat és egyházi bizottságok valamint igazgatótanácsok tagjai is.  A kedvezményes kategóriát kizárólag azok vehetik igénybe, akik valamely evangélikus gyülekezetnél legalább 3 éves tagsággal rendelkeznek és fizetik az egyházfenntartói járulékot. Az igazgolást a foglaló szerzi be a foglalásban jelzett gyülekezettől.

Felnőttek (14 éves kor felett) részére: 112.000 Ft/fő/turnus (7 nap) + IFA (18 év felett 500Ft/fő/nap)

3-13,99 év közötti gyermekeik részére: 56.000,- Ft/fő/turnus.

3 éves kor alatt, ingyenes a részvétel.

A turnus megbontására nincs lehetőség, a bejelentett vagy a turnus közepén megjelenő személyt végig, az egész turnus idejére fizetni szükséges. A hozzájárulási összegek teljes ellátást tartalmaznak (szállás, reggeli, ebéd, vacsora), nem tartalmazzák az idegenforgalmi adó (IFA) összegét.

A normál étrendtől eltérő étkezést igénylő vendégek részére 1000 Ft/fő/étkezés plusz hozzájárulást számolunk fel, abban az esetben, ha számukra külön szükséges elkészíteni az ételt (vegetáriánus, paleó, stb.). Az eltérő igényű étkezést a foglalásnál szükséges jelezni, valamint érkezés előtt egy héttel a recepcióval egyeztetni.


3. Kategória: Egyházi intézményi alkalmazottak, gyülekezeti tagok. (nem evangélikus felekezetű, de evangélikus egyházi intézményi alkalmazottak, evangélikus gyülekezeti tagok) és családtagjaik hozzájárulási összege.

Felnőttek részére: 133.000 Ft/fő/turnus + IFA (400Ft/fő/nap)

3-13,99 év közötti gyermekeik részére:66.500 Ft/fő/turnus

A részvételi díjak a szállás és teljes ellátás költségét is tartalmazzák!

A normál étrendtől eltérő étkezést igénylő vendégek részére 1000 Ft/fő/étkezés felárat számolunk fel! (vegetáriánusnak is)

 

4. Kategória: Más felekezetű egyházi személyek és családtagjaik hozzájárulási összege:

Felnőttek részére: 147.000Ft/fő/turnus + IFA (500Ft/fő/nap)

3-13,99 év közötti gyermekeik részére:73.500 Ft/fő/turnus

A hozzájárulási összegek a szállás és teljes ellátás költségét is tartalmazzák!

A normál étrendtől eltérő étkezést igénylő vendégek részére 1000 Ft/fő/étkezés felárat számolunk fel! (vegetáriánusnak is)


 

Az apartman hozzájárulási összege napi 40.000 Ft/nap, maximum 6 főre.

Az apartman díja 7-8 fő között napi 45.000 Ft9-10 között 50.000 Ft

Az apartman ára nem tartalmazza az idegenforgalmi adó és az étkezések költségeit.

 

KÉRJÜK OLVASSA EL AZ EGYÉB TUDNIVALÓKAT IS!

SZOBAVÁLASZTÁSI INFORMÁCIÓ

Kérjük, hogy családjának megfelelő méretű szobát foglaljon! Nem megfelelő szoba foglalása esetén, plusz hozzájárulási összeget számolunk fel.

Minden szobában elhelyezésre került +1 ágy, amely valamelyik normál méretű ágy alól húzható ki, amely kókuszmatraccal felszerelt, a normál ággyal egyenértkű és minőségű fekvőhely.

A nyári szezonban, a nem megfelelő méretű szobaválasztás, valamint egyéni elehelyezési igény esetén, az üresen hagyott ágyak után felárat számolunk fel. 1 db üresen maradt ágy esetén 2000 Ft/éj. 2 db üresen hagyott ágy esetén 3000 Ft/éj, 3 db üresen hagyott ágy esetén 4000 Ft/éj.

Pl. Egy 5 tagú (5 felnőtt méretű ágyat igénylő) család esetén, kérjük a  4+1 ágyas szoba választását, vagy 1 db 2 ágyas és 1 db 3 ágyas szoba foglalását. Amennyiben egy 5 tagú család, 6 ágyas szobát foglal le, de lenne lehetősége megfelelő mértetű szoba foglalására is, abban az esetben felárat szükséges fizetnie.

Abban az esetben, ha a telítettség nem engedi, hogy megfelelő szobát válasszon, abban az esetben a felárat nem számoljuk fel.

pl. 2 fős család, már nem tud 2 ágyas szobát foglalni, mert már mind foglalt, ebben az esetben 3 ágyas szobát is foglalhat, felár fizetése nélkül.

Fő szabály szerint, aki kényelmi szempontból választ magának nagyobb szobát a szükségesnél, azok számára számítjuk fel a felárat.

 

 

Az elő- és utószezonban kedvezményes árakat biztosítunk!

 

online foglalás |

Egyéb tudnivalók

3 éves kor alatt ingyenes a részvétel. A díjak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adó összegét (500 Ft/fő/nap, 18 év alatt  nem kell adót fizetni).

A fizetendő üdülési díj megbontására nincs lehetőség az egyes étkezések, napok, személyek lemondása esetén is, a teljes, a visszaigazolásban jelzett, számított díjat ki kell fizetni, kirándulás, egyéb távollét esetére úticsomagot biztosítunk. Díjfizetés szempontjából családtagoknak kizárólag a közvetlen hozzátartozók számítanak. Nem számít családtagnak az unoka, nagyszülő és már külön családot alapított, vagy önálló keresettel rendelkező, nem eltartott gyermek. A számlát, készépnzben vagy átutalással lehet rendezni, bankkártyás fizetésre nincs mód. Intézményünk Széchényi és egyéb pihenőkártyát nem tud elfogadni.

Az egy napra illetve éjszakára érkező vendégek részére +2500 Ft/fő/nap hozzájárulási összeget számolunk fel.

A normál étrendtől eltérő étkezést igénylő vendégek részére +1000 Ft/fő/étkezés hozzájárulási összeget számolunk fel, abban az esetben, ha számukra külön szükséges elkészíteni az ételt (vegetáriánus, paleó, stb.). Az eltérő igényű étkezést a foglalásnál szükséges jelezni, valamint érkezés előtt egy héttel a recepcióval egyeztetni.

foglalás meghirdetett programokra foglalás csoportok számára

online foglalás feliratkozás hírlevélre

Evangélikus.hu Luther Kiadó facebook oldalunk
Minden jog fenntartva. © 2011-2021 Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia Központ, Balatonszárszó