Evangélikus Konferencia és Missziói Otthon

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.
  Komplex fenntarthatóság mintaprojekt a projekt által keletkezett megtakarítások kimutatása

Áraink


Az elő- és utószezonban kedvezményes árakat biztosítunk!

Nyugdíjasok hete: 2021. június 7-14. (7 éjszaka)

Előszezon: 2021. június 14-21. (7 éjszaka)

Utószezon: 2021. Augusztus 30 - szeptember 5. (6 éjszaka)

Felnőtteknek: 8200Ft/fő/éj +IFA (400Ft); 14 év alatti gyermekeknek 4100 Ft/fő/éj. Az utószezonra gyülekezeti tagok jelentkezését is fogadjuk.

A részvételi díj minden eltöltött vendégéjszaka után felszámolásra kerül, amely háromszori étkezést és szállást tartalmaz. A turnusok megbontására nincs lehetőség, aki kevesebb éjszakát töltene az intézményben, az is a turnus teljes idejére köteles fizetni a részvételi díjat.

Az apartman díja elő és utószezonban napi 24.000 Ft, (28.000 és 30.000), amely nem tartalmazza az idegenforgalmi adó és az étkezés költségeit. Az apartman egész évben foglalható!

online foglalás |

Egyéb, díjakkal kapcsolatos tudnivalók

3 éves kor alatt ingyenes a részvétel. A díjak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adó összegét (400 Ft/fő/nap, 18 év alatt  nem kell adót fizetni).

 

A részvételi díjat az érkezést követő napon a helyszínen kell befizetni. A fizetendő üdülési díj megbontására nincs lehetőség az egyes étkezések, napok, személyek lemondása esetén is, a teljes, a visszaigazolásban jelzett, számított díjat ki kell fizetni, kirándulás, egyéb távollét esetére úticsomagot biztosítunk. Díjfizetés szempontjából családtagoknak kizárólag a közvetlen hozzátartozók számítanak. Nem számít családtagnak az unoka, nagyszülő és már külön családot alapított, vagy önálló keresettel rendelkező, nem eltartott gyermek. A számlát, készépnzben vagy átutalással lehet rendezni, bankkártyás fizetésre nincs mód. Intézményünk Széchényi és egyéb pihenőkártyát nem tud elfogadni.

Az egy napra illetve éjszakára érkező vendégek részére 1000 Ft/fő/nap felárat számolunk fel. A normál étrendtől eltérő étkezést igénylő vendégeknek 1000 Ft/fő/nap felárat számítunk fel.

SZOBAVÁLASZTÁSI INFORMÁCIÓ

Kérjük, hogy családjának megfelelő méretű szobát foglaljon! Nem megfelelő szoba foglalása esetén, felárat számolunk fel.

Minden szobában elhelyezésre került +1 ágy, amely valamelyik normál méretű ágy alól húzható ki, amely kókuszmatraccal felszerelt, a normál ággyal egyenértkű és minőségű fekvőhely.

A nyári szezonban, a nem megfelelő méretű szobaválasztás, valamint egyéni elehelyezési igény esetén, az üresen hagyott ágyak után felárat számolunk fel. 1 db üresen maradt ágy esetén 2000 Ft/éj. 2 db üresen hagyott ágy esetén 3000 Ft/éj, 3 db üresen hagyott ágy esetén 4000 Ft/éj.

Pl. Egy 5 tagú (5 felnőtt méretű ágyat igénylő) család esetén, kérjük a  4+1 ágyas szoba választását, vagy 1 db 2 ágyas és 1 db 3 ágyas szoba foglalását. Amennyiben egy 5 tagú család, 6 ágyas szobát foglal le, de lenne lehetősége megfelelő mértetű szoba foglalására is, abban az esetben felárat szükséges fizetnie.

Abban az esetben, ha a telítettség nem engedi, hogy megfelelő szobát válasszon, abban az esetben a felárat nem számoljuk fel.

pl. 2 fős család, már nem tud 2 ágyas szobát foglalni, mert már mind foglalt, ebben az esetben 3 ágyas szobát is foglalhat, felár fizetése nélkül.

Fő szabály szerint, aki kényelmi szempontból választ magának nagyobb szobát a szükségesnél, azok számára számítjuk fel a felárat.

 

A normál étrendtől eltérő étkezést igénylő vendégek részére 500 Ft/fő/étkezés felárat számolunk fel, abban az esetben, ha számukra külön szükséges elkészíteni az ételt (vegetáriánus, paleó, stb.). Az eltérő igényű étkezést a foglalásnál szükséges jelezni, valamint érkezés előtt egy héttel a recepcióval egyeztetni.

foglalás meghirdetett programokra foglalás csoportok számára

online foglalás feliratkozás hírlevélre

Evangélikus.hu Luther Kiadó facebook oldalunk
Energia Központ Nonprofit Kft
Új Magyarország Fejlesztési Terv
Minden jog fenntartva. © 2011 Evangélikus Konferencia- és Missziói Otthon, Balatonszárszó