Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia Központ

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.
  Komplex fenntarthatóság mintaprojekt a projekt által keletkezett megtakarítások kimutatása

Áraink


Az elő- és utószezonban kedvezményes árakat biztosítunk!

Nyugdíjasok hete: 2024. június 11-17. (6 éjszaka)

Részvételi díj: 81.000 Ft/fő, amely teljes elláltást és az idegenforgalmi adót is tartalmazza.

Egyágyas elhelyezés esetén 120.000,- Ft/fő

 

Előszezon: 2024.június 17-24.(7 éjszaka)

14 éves kor felett: 91.000,- Ft/fő/7éj + IFA 18 éves kor felett (500 Ft/fő/éj), 3-14 éves kor között 45.000 Ft/fő/7 éj


Utószezon: 2024. Augusztus 26 - szeptember 1. (6 éjszaka)

Felnőtteknek: 84.000Ft/fő/7 éj +IFA 18 éves kor felett (500Ft/fő/éj); 14 év alatti gyermekeknek 42000 Ft/fő/7 éj.

A részvételi díj  háromszori étkezést és szállást tartalmaz. A turnusok megbontására nincs lehetőség, aki kevesebb éjszakát töltene az intézményben, az is a turnus teljes idejére köteles fizetni a részvételi díjat.

Az apartman díja 5 főig elő és utószezonban napi 30.000 Ft/éj, (32.000 és 34.000), amely nem tartalmazza az idegenforgalmi adó és az étkezés költségeit. Az apartman egész évben foglalható!

online foglalás |

Egyéb, díjakkal kapcsolatos tudnivalók

3 éves kor alatt ingyenes a részvétel. A díjak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adó összegét (500 Ft/fő/nap, 18 év alatt  nem kell adót fizetni).

 

A részvételi díjat az érkezést követő napon a helyszínen kell befizetni. A fizetendő üdülési díj megbontására nincs lehetőség az egyes étkezések, napok, személyek lemondása esetén is, a teljes, a visszaigazolásban jelzett, számított díjat ki kell fizetni, kirándulás, egyéb távollét esetére úticsomagot biztosítunk. Díjfizetés szempontjából családtagoknak kizárólag a közvetlen hozzátartozók számítanak. Nem számít családtagnak az unoka, nagyszülő és már külön családot alapított, vagy önálló keresettel rendelkező, nem eltartott gyermek. A számlát, készépnzben vagy átutalással lehet rendezni, bankkártyás fizetésre nincs mód. Intézményünk Széchényi és egyéb pihenőkártyát nem tud elfogadni.

Az egy napra illetve éjszakára érkező vendégek részére 2000 Ft/fő/nap felárat számolunk fel.(kizárólag csoportok esetén van erre lehetőség) A normál étrendtől eltérő étkezést igénylő vendégeknek 1000 Ft/fő/nap felárat számítunk fel.

SZOBAVÁLASZTÁSI INFORMÁCIÓ

Kérjük, hogy családjának megfelelő méretű szobát foglaljon! Nem megfelelő szoba foglalása esetén, felárat számolunk fel.

Minden szobában elhelyezésre került +1 ágy, amely valamelyik normál méretű ágy alól húzható ki, amely kókuszmatraccal felszerelt, a normál ággyal egyenértkű és minőségű fekvőhely.

A nyári szezonban, a nem megfelelő méretű szobaválasztás, valamint egyéni elehelyezési igény esetén, az üresen hagyott ágyak után felárat számolunk fel. 1 db üresen maradt ágy esetén 2000 Ft/éj. 2 db üresen hagyott ágy esetén 3000 Ft/éj, 3 db üresen hagyott ágy esetén 4000 Ft/éj.

Pl. Egy 5 tagú (5 felnőtt méretű ágyat igénylő) család esetén, kérjük a  4+1 ágyas szoba választását, vagy 1 db 2 ágyas és 1 db 3 ágyas szoba foglalását. Amennyiben egy 5 tagú család, 6 ágyas szobát foglal le, de lenne lehetősége megfelelő mértetű szoba foglalására is, abban az esetben felárat szükséges fizetnie.

Abban az esetben, ha a telítettség nem engedi, hogy megfelelő szobát válasszon, abban az esetben a felárat nem számoljuk fel.

pl. 2 fős család, már nem tud 2 ágyas szobát foglalni, mert már mind foglalt, ebben az esetben 3 ágyas szobát is foglalhat, felár fizetése nélkül.

Fő szabály szerint, aki kényelmi szempontból választ magának nagyobb szobát a szükségesnél, azok számára számítjuk fel a felárat.

 

A normál étrendtől eltérő étkezést igénylő vendégek részére 1000 Ft/fő/étkezés felárat számolunk fel, abban az esetben, ha számukra külön szükséges elkészíteni az ételt (vegetáriánus, paleó, stb.). Az eltérő igényű étkezést a foglalásnál szükséges jelezni, valamint érkezés előtt egy héttel a recepcióval egyeztetni.

foglalás meghirdetett programokra foglalás csoportok számára

online foglalás feliratkozás hírlevélre

Evangélikus.hu Luther Kiadó facebook oldalunk
Minden jog fenntartva. © 2011-2021 Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia Központ, Balatonszárszó