Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia Központ

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.
  Komplex fenntarthatóság mintaprojekt a projekt által keletkezett megtakarítások kimutatása

HÁZIREND

A házirendet be nem tartó személyek, családok, csoportok automatikusan kizárják magukat a későbbi foglalás lehetőségétől.

Általános rendelkezések:
- Kérjük, segítse az intézményben tartózkodók tanulását, áhítatát pihenését.
- Élő állatot az intézmény területére hozni tilos.
- A berendezési tárgyak leltárilag tartoznak a szobákhoz, ezért kérjük, ne vigyék azokat egyik helyiségből a másikba, udvarra (pl. takaró, párna, pokróc, stb)
- Ha hosszabb időre elhagyják az intézmény területét, a kulcsot a recepción szíveskedjenek leadni.
- Távozás előtt a szobát az erre kijelölt személy veszi át a vendégtől.
- Távozás napján (a reggelivel záródó turnusoknak) a szobákat 10 óráig szükséges elhagyni.
- Kérjük, hogy a lakószobákban hajszárító és villanyborotva kivételével más kisgépet ne használjanak.
- Étkezési idők: reggeli: 8.00-9.00, ebéd: 12.00, vacsora: 17.30
- Intézményük udvarán ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk vendégeink számára. A parkoló autókban bekövetkezett esetleges károkért intézményünk nem vállal felelősséget.

FIGYELEM!

Az intézmény területén kamerarendszer működik, (recepción, étkezőben, kültéren, konyhában) ami a személy és vagyonvédelmet hivatott szolgálni, valamint a megfelelő rend és munkafegyelem meglétének ellenőrzésére ad lehetőséget. Az étkezőben, recepción elhelyezett kamerák felvételt nem készítenek. A házirend elfogadásával a fogaló személy magára, családjára és csoportja valemennyi tagjára  nézve ezt elfogadottnak tekinti. A csoport vezetője köteles erről tájékoztatni a csoport résztvevőit. Amennyiben ezen intézkedést sérelmesnek tartja, a foglalást ne folytassa.

 

Alkoholfogyasztásra vonatkozó szabályok:
- A szabályzat nem tiltja a kulturált keretek között (mértékben) történő alkoholfogyasztást, azonban kéri az intézménybe látogatókat, hogy tartsák tiszteletben mások nyugalmát, az emberi együttélés írott és íratlan szabályait, kerüljék az olyan magatartást, amely másokban megütközést kelthet. 
- Az igazgatótanács nem tartja kulturált viselkedésnek az intézmény területére, vendégek részéről történő nagyobb mennyiségű és palackozatlan alkohol behozatalát és fogyasztását, ezért tiltja azt.

Büfére vonatkozó szabályok:
- A büfében reggel 6 és este 18 óra között az alkalmazottak szolgálják ki a vendégeket, a köztes időpontban a büfé önkiszolgáló jelleggel működik.
- Csoport esetén az esetleges hiányokért és károkért a konferencia, csoport vezetője tartozik anyagi felelősséggel.

Eszközhasználat:
- Az intézménykülönböző sportfelszereléseit és eszközeit térítés ellenében illetve térítésmentesen használhatják a vendégek.
- A parkoló részen a gyermekek testi épsége és az autók védelme érdekében kerékpározni tilos!
- Az intézmény kölcsönözhető és használható eszközeit, mindenki kizárólag saját felelősségére használhatja. Ezek használatából és a nem megfelelő használatból eredő balesetekért az intézmény nem vállal felelősséget. A gyermekek eszközhasználatáért a szülők tartoznak felelősséggel.
- Az intézmény bevizsgált és engedélyezett játszóterén bekövetkezett sérülésekért és balesetekért az otthon nem vállal felelősséget.
- Az intézmény elsősegély helye a recepción található.
- Az intézmény területén ingyenes internet hozzáférési lehetőség található, melynek használatához kód a recepción igényelhető. Kérjük, hogy a bűncselekményt okozó letöltéseket mellőzzék.

Dohányzásra vonatkozó szabályok
- Dohányozni kizárólag a kijelölt helyeken lehet: konferencia-terasz, étterem-terasz, pergola-terasz
- Az épületen belül illetve a kert egész területén tilos a dohányzás!

Nyári szezonra vonatkozó külön szabályok:
- A heti üdülési díj megbontására nincs lehetőség(egyes étkezések lemondása esetén is, a teljes napidíj kerül felszámításra, kirándulás, egyéb távollét esetére úticsomagot biztosítunk). Az előleg (30%) befizetése a visszaigazolás kiküldését követő 30 napon belül esedékes, melyet az intézmény számlájára szükséges befizetni.
- Lemondás esetén az előleg visszafizetésére nincs mód. Az üdülési díj előleg feletti részét a nyaralás megkezdésének napján, érkezéskor a helyszínen szükséges rendezni.
- Az érkezés napján (hétfőn) vacsorával (18.00) várjuk a vendégeket. Szobafoglalás 16 órától lehetséges. Távozás napján utolsó étkezés reggeli. A szobákat és az intézmény területét 10 óráig szükséges elhagyni.

A nyári szezonban az intézmény szállóvendégei a nyugalom és rend megóvása érdekében nem fogadhatnak látogatókat.

 

Egyéb rendelkezések:
- Az esetlegesen felmerült károkat a károkozónak maradéktalanul rendeznie kell, a károkozó személy ismeretének hiányában a csoport, konferencia vezetője köteles a kárt megtéríteni.
- A házirendet figyelmen kívül hagyó azt be nem tartó személyek, automatikusan kizárják magukat későbbi foglalás lehetőségétől. Csoport, konferencia esetén a házirend betartatásáért a csoport vezetője felel.
- Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a Balatonban és a parti stégeken mindenki saját felelősségére, gyermekek csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak. Az esetleges balesetekért az intézmény nem vállal felelősséget.
- Kérjük a szülőket, hogy kérjék meg gyermekeiket, hogy a balesetek elkerülése érdekében ne dobáljanak köveket a Balatonba.
Az intézmény vendégei kötelesek a kihelyezett szelektív edényekbe válogatni és elhelyezni a hulladékot.

Bármilyen kérdésükkel a recepciót keressék fel, de minden dolgozónk szívesen ad felvilágosítást.

foglalás meghirdetett programokra foglalás csoportok számára

online foglalás feliratkozás hírlevélre

Evangélikus.hu Luther Kiadó facebook oldalunk
Minden jog fenntartva. © 2011-2021 Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia Központ, Balatonszárszó