Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia Központ

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.

Egy környezetbarát hely, baráti környezetben.
  Komplex fenntarthatóság mintaprojekt a projekt által keletkezett megtakarítások kimutatása

Család- és bababarát környezet

Intézményünk nagy figyelmet fordít a kisgyermekkel érkező családokra. Tapasztalatból tudjuk, hogy mennyi féle eszközre és felszerelésre van szükség egy kisgyermek ellátásához ezért ezeket mi mind biztosítjuk a családnak.  Nem kell becsomagolni a fél háztartást, a szobák berendezésénél gondoltunk a családok megnövekedett eszközigényére. Nem elhanyagolható szempont a kocsiba zsúfolandó holmik mennyisége - hiszen a kiságy, babakocsi, fürdetőkád, bili stb. rengeteg helyet foglal. Nem beszélve az arról az időről, amit  ki-, és bepakolásuk vesz el a pihenés idejéből.

Amit biztosítunk a kisgyermekkel érkezőknek:
rácsos vagy hálós kiságy, gyermekágynemű, pelenkázó, fürdetőkád állvánnyal, babakocsi, bili, mosdóhoz fellépő, etetőszék, műanyag étkészlet és evőeszköz, partedli, lázmérő, hajszárító, vízforraló, mikrohullámú melegítő, orrszívóhoz biztosítunk porszívót, lépcsőrács, lelesésgátló ágyhoz, kerékpárra szerelhető gyermekülés, kültéri pancsoló.

A gyermekeket udvari játszótér és beltéri játszószoba fogadja rengeteg játékkal.  (A családok szabadidős lehetőségeiről egy másik menüpontban írunk.)

foglalás meghirdetett programokra foglalás csoportok számára

online foglalás feliratkozás hírlevélre

Evangélikus.hu Luther Kiadó facebook oldalunk
Minden jog fenntartva. © 2011-2021 Andorka Rudolf Evangélikus Konferencia Központ, Balatonszárszó